Div 6 Trollhättan

Måndag 23/5-16: BK Spark vs Thn Finska Förening 1-2 (0-1). Det var en mycket nöjd Allan Mourojärvi som ArKejs Hörna fick tag i på kvällskvisten. Inte så konstigt då hans lag studsade tillbaka efter förra omgångens storförlust mot Sollebrunns AIK. Stor matchvinnare för TFF blev Mattias Bjurbäck som gjorde båda målen för gästerna. Det första som innebar halvtidsledning med 1-0 och det andra som gjorde att TFF ökade på sin ledning till 2-0. I slutet reducerade hemmalaget till 1-2 via en straffspark men gästerna från trollhättan kunde vända hem med 3 poäng. Vi höll ihop laget på ett mycket bra sätt och vi bjöd inte på så mycket konstaterade Allan, även om han var lite missnöjd då hans lag transporterade bollen fär länge ibland vilket också gjorde att gästerna kunde erövra bollen. Gott att vinna direkt vilket var viktigt för framtiden efter vår senaste storförlust sa Mourojärvi, som berömde tvåmålsskytten Bjurbäck samt Mohammed Etamdi och Mohammed Al Tayar.

Upphärad vs Åsaka 9-1 (4-0). Det var en belåten tränare i UIS, Johan Sahlin som jag pratade med för en stund sedan. Åsaka skapade några få chanser sa Sahlin, men de hade inte rätta skärpan i sina avslut. I gengäld hade vi också chanser där det kunde bli mål, men vad mer kan man begära när vi gör 9 mål framåt. En komfortabel seger där hela laget gör en bra insats, men extra plus vill jag ge till Erik Löfgren och Pontus Hansson säger Sahlin som också ser fram emot fredagens heta Flundrederby där Sjuntorp väntar på bortaplan. Vi är redo hälsar Johan Sahlin med en enkel bredsida till Karlström och company i Sjuntorp. Målskyttar i UIS var Pontus Hansson 2, David Nilsson Banyai 2, Kristian Hedendal 2 samt Pitchakorn Chayruksa, Nesat Voca och Jonathan Nylander varsitt. För Åsaka reducerade Carl Örberg till 9-1 och fastställde därmed slutresultatet.

Wargöns IK vs Hemsjö IF 3-2, tyvärr ingen kontakt med WIK.

Sollebrunn vs Mjörn 2-1.

Onsdag 18/5-16: SK Mjörn vs Upphärads IS 2-4 (1-0). Upphärad vann borta mot Mjörn med 4-2 efter underläge 1-0 i paus. Upphärads tränare Johan Sahlin sa såhär om matchen: Vi gör en ganska dålig första halvlek och är inte med i matchen där hemmalaget tar oss lite på sängen och därmed också leder ganska rättvist med 1-0 i ht. I andra halvlek är vi dock det klart bättre laget där vi gör 2 mål på 2 minuter och vänder matchen. Kvitteringen kom på hörna och ledningsmålet på frispark. Efter detta har vi matchen under kontroll och gör ytterligare två mål och hade dessutom bud på fler. Hemmalagets reducering kom via ett självmål från Upphärads sida. Målskyttar för UIS var Jonathan Nylander 2 st, Christian Hedendahl 1 och Pitchakorn Chayruksa 1. Tränare Sahlin ansåg at lagkaptenen Joakim Andersson var klart bäst både i sitt lag samt på plan, den gode Jocke hade dessutom 3 assist.

Trollhättans FF vs Sollebrunns AIK 1-13 (0-6). Mr TFF, Allan Mourojärvi berättade att hans lag spelade bra första 20 minutrarna, då tog gästerna ledningen med 1-0 och kort därefter hade TFF ett bra läge till kvittering där gästernas målvakt gjorde en bra räddning. Därefter rasade TFF ihop och bollarna ramlade in med jämna mellanrum bakom hemmakeepern. Mourojärvi hade inget att invända då hans lag drabbades av 4 st skador samt att SAIK är ett mycket bra lag. Reduceringen för TFF fixade Mohammad Altyyar. Avslutningsvis sa Allan, det är bara att bryta ihop, det var inte bra idag, men vi tar nya tag.

Långared vs Spark 0-1

Tisdag 17/5-16: Sjuntorp vs Hemsjö 3-1 (0-1). Tränare Karlström var nöjd efter matchen och tyckte att Sjuntorp borde vunnit större. Dels hade man många lägen men också för att Hemsjö´s målvakt skadat sig under uppvärmningen och därmed fick ställa en utespelare i mål. Hemmalaget gjorde en spelmässigt bra första halvlek men åkte på en kalldusch då gästerna tog ledningen med 1-0. Efter pausen var hemmadominansen stor och det resulterade att Ola Bertilsson först kvitterade till 1-1 och sedan också gav hemmalaget ledningeen kort därefter med 2-1. Björn Johansson spikade sedan slutresultatet till 3-1. Karlström tyckte att Sjuntorp hade matchen under kontroll även om man kanske sjönk lite väl lågt i slutet. Plusvarianter i hemmalaget var Johan Hestholm och målskyttarna Johansson och Bertilsson men bäst var hemmalagets SIF Ultras, 15 ungdomsspelare som höll igång under 90 minuter,

Trollhättans IF vs Thn Syrianska 2-0 (0-0). Fick precis tag i TIF´s spelare Lukas Norrman och hans syn på matchen var följande: I första halvlek var Syrianska det spelförande laget men det var också hemmalaget TIF´s taktik. Gästerna skapade inte några direkt heta målchanser i första halvlek men hade däremot några halvchanser. Trollhättans IF hade inte mycket till målchanser överhuvudtaget i första halvlek. I halvtidspausen ändrade tränare Jensen i hemmalaget taktik och satte press på gästerna betydligt högre upp i banan vilket fick önskad effekt. Hemmalagets Niklas Ekelund gav TIF ledningen med 1-0 på en retur inne i straffområdet. Syrianska fortsatte att försöka komma runt på kanterna och hade också ett kanonläge till kvittering 1-1, men av den chansen blev det inget. Istället ökade Mattias Grahl på till 2-0 för hemmalaget genom ett långskott som gick över målvakten En skön och viktig seger för TIF konstaterade Luggen som tyckte lagkamraten Hampus Ekelund var klart bäst i hemmalaget och tyckte samtidigt att Özgur Canavar förtjänade samma epitet hos gästerna.

Åsaka SK vs Wargöns IK, spelades igår måndag. Wargön vann matchen.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång