Div 4 Bohuslän/Dal

Onsdag 25/5-15. Melleruds IF vs Eds FF 3-2 (2-2). Melleruds IF besegrade idag Eds FF hemma på Rådavallen. Då MIF´s tränare, Peter "Krabba" Jonasson var upptagen med andra medier lyckades ArKej´s Hörna få tag i Helmer Westman. Helmer sa såhär om matchen: Gästerna tog ledningen med 1-0 när man ställde om och tyvärr var det en hemmaspelare som gjorde Ed´s ledningsmål. Därefter kvitterade Simon Svensson till 1-1 och sedan gjorde Viktor Svensson ledningsmålet, 2-1, för MIF. Ed kvitterade i slutet av första halvlek på straff, sedan Adam Jonasson rivit ner Eds forward vilket också renderade i rött kort för Adam. Vi var mycket besvikna på resultatet efter första halvlek sa Westman då vi hade mycket bollinnehav och också en hel del chanser, medans gästerna inte hade några mer klara chanser än de som resulterade i mål. I halvlek pratade vi om att fortsätta att vara bollförande och vi spelade ett 3-4-2 system trots en utvisad fortsatte Westman. Vi gör en riktigt bra andra halvlek och i mitt tycke gör vi också säsongens bästa match sade Helmer. Segermålet, 3-2, för Melleruds IF gjorde Joel Lundgren när det återstod cirka 20 minuter. Vi hade också bud på fler mål i andra halvlek fortsatte Westman där han tyckte segern var klart rättvis. Hela laget skall ha en stor eloge för insatsen och bäst i vårt lag var Joel Lundgren avslutade Helmer. MIF gick i och med segern upp i serieledning, om än med en match mer spelad än toppkonkurrenterna.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång