Div 4 Norra

Onsdag 25/5-16: Trollhättans BoIS vs IFK Hjo 4-2 (3-1). ArKejs Hörna fick tag i hemmalagets vänsterback, Anton Persson, som sa såhär om matchen. Gästerna tog ledningen med 1-0 sedan vi dragit på oss en onödig frispark, där dock prestationen av skytten var bra då han dunkade upp bollen i nätmaskorna. Sedan gör vi tre relativt snabba mål, där Johan Kortekangas kvitterar till 1-1, Eric Nylander ger oss ledningen med 2-1 och Kortekangas igen som gör 3-1 vilket också var halvtidsresultatet. Vi gör en mycket bra första havlek där vi spelade med trebackslinje och jag tycker vi har kontroll på matchen säger Anton Persson. I halvlek bestämde vi oss för att gå ner på en fyrbackslinje för att försöka bevaka de tre poängen och detta gör att gästerna får ett litet spelövertag. Tim Klaar utökar dock till 4-1 men sedan reduverar gästerna till 4-2 och det känns som det blir match av det hela ända in i kaklet fortsatte Anton. Sett till hela matchen är segern helt rättvis då vi var mycket bra i första halvlek. William Bohlin slet som ett djur på mitten och Kortekangas för sina två mål är de som skall ha beröm avslutade Persson. Kort efter samtalet med Anton ringde TBoIS´s tränare Adde Wingård upp mig så jag kollade bara med honom vem som var bra i hemmalaget och då svarde den gode Adde: Anton Persson var bäst i vårt lag. Lite typiskt ursnälle Anton Persson att inte nämna sig själv.

Skultorp vs IFK Trollhättan 2-3 (1-1). IFK Trollhättan tog en viktig seger i bortamatchen mot Skultorps IF. Tyvärr fick inte ArKejs Hörna tag i tränaren och segerskytten Fady Daoud, men materialförvaltaren Selman Krasniqi sa såhär om matchen: Det var en jämn match där jag dock tycker att vi är det bättre laget sett över 90 minuter. Kanske var hemmalaget lite bättre än oss i början och tog också ledningen med 1-0 sedan vi missat lite i markeringen. Vi kvitterade dock till 1-1 genom Mathias Hellqvist och det var också ställningen i paus. Tyvärr åker vi på ett baklänges mål vilket åter försätter oss i underläge, 1-2, men vi jobbade på hela tiden och kunde till slut kvittera till 2-2 genom Lavdim Azemi. Sedan hoppar vår tränare Fady Daoud in och som den notoriske målskytt han är säger Selman, så ser Fady till att göra segermålet 3-2 med några minuter kvar. Beröm till hela laget enligt Krasniqi, dock med extra plus till Lavdim Azemi, Björn Larsson och Hani Shurrab.

Falköping vs Ulvåker 0-1.

Skara vs Råda 4-1.

Edsvära Norra Vånga vs Tidaholm 0-2.

LFK Akademi vs Vara 1-4

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång